Exposanten

De eerstvolgende TKD zal van 11 t/m 13 juni 2020 plaatsvinden. De locatie is nog niet bekend.

Van 31 mei t/m 2 juni 2018 werd de Nobelhorst in Almere opnieuw omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel. De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar.

Tijdens de 27e editie van de TKD hebben 192 exposanten hun nieuwste materieel en andere producten gepresenteerd én gedemonstreerd. De beurs is gericht aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Als exposant wordt u een uniek speelveld geboden om materieel en diensten te laten zien aan duizenden geïnteresseerden uit de markt. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. 

Een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en diensten maken de TKD tot een unieke buitenbeurs. Voor vrachtauto's en dumpers is er een aparte demobaan.

Exposanten kunnen kavels van verschillende afmetingen huren. Elke kavel bestaat uit een zandondergrond (onverhard) en is voorzien van een partytent.

Dienstverleners kunnen een partytent (4x4) op het buitenterrein huren.

TKD facts
  • 10 Hectare
  • 15000 Bezoekers