De inschrijvingen gaan hard!

Al 105 exposanten hebben zich ingeschreven voor de TKD 2018. Dit is al twee keer zo veel inschrijvingen als in 2016 op dit tijdstip. Kortom: de inschrijvingen gaan hard!

De TKD is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor fabrikanten, importeurs, dienstverleners, ondernemers en machinisten binnen de grond-, weg- en waterbouw, plus sloop- en recyclingwereld. Op dit unieke driedaagse evenement worden allerhande diensten en producten getoond. Er worden zo’n 200 exposanten verwacht uit heel Europa die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presteren én demonstreren. Wat de TKD zo bijzonder maakt is dat de producten niet alleen gedemonstreerd worden, maar dat de bezoekers ook, onder toezicht, zelf het materieel mogen testen. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. Zo staat duurzaamheid centraal en zullen verschillende innovatieve machines of toepassingen tentoongesteld worden.

Dit jaar wordt de vakbeurs wederom georganiseerd op Nobelhorst in Almere. Ruimte, volop faciliteiten en een zeer goede bereikbaarheid zijn de voordelen van deze locatie. De TKD wordt gehouden op 31 mei, 1 en 2 juni in Almere. Je kunt ons nu ook vinden op Facebook, Twitter en Linkedin. Niets missen van onze laatste nieuwtjes? Volg ons dan nu!