Exposanten

Technische Kontakt Dagen > Exposanten

De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, waarbij de beurs gericht is aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Als exposant wordt u een uniek speelveld geboden om materieel en diensten te laten zien aan duizenden geïnteresseerden uit de markt. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector.

Exposanten kunnen kavels van verschillende afmetingen huren. Elke kavel bestaat uit een zandondergrond (onverhard) en is voorzien van een partytent. Dienstverleners kunnen een partytent (4×4) op het buitenterrein huren. Op donderdagavond vindt er een exposantenborrel plaats. Er zal dit jaar tevens een exposantenrestaurant worden gerealiseerd.

GPS oppervlakte meting Nobelhorst A0

Technische Kontakt dagen 2023

Grootser dan ooit zal de TKD neerstrijken op een oude bekende locatie maar dan net even anders. 118.000 m2 parkeerterrein van de Floriade is volledig afgegraven en zal worden omgebouwd naar de grootste buitenbeurs van West Europa in het Grondverzet- en recycling materieel.

Video afspelen