Exposanten

Technische Kontakt Dagen > Exposanten

De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, waarbij de beurs gericht is aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Als exposant wordt u een uniek speelveld geboden om materieel en diensten te laten zien aan duizenden geïnteresseerden uit de markt. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector.

Exposanten kunnen kavels van verschillende afmetingen huren. Elke kavel bestaat uit een zandondergrond (onverhard) en is voorzien van een partytent. Dienstverleners kunnen een partytent (4×4) op het buitenterrein huren. Op donderdagavond vindt er een exposantenborrel plaats. Er zal dit jaar tevens een exposantenrestaurant worden gerealiseerd.

TKD-Almere terrein inrichting concept-A0 versie 10 ingetekend-1

Technische Kontakt dagen 2022

Het buitenterrein van 7 hectare zal dan opnieuw volledig worden omgebouwd voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers. Ook tref je er de nieuwste trends en ontwikkelingen in de grondverzet-, sloop- en recyclingsector.

TKD Handboek pdf

Play Video